ID УТОГ

Запрошуємо на онлайн-виставку робіт, надісланих на IV Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка серед школярів з порушеннями слуху «Діти проти війни»

Культура

Військові дії, сигнали тривоги, вимушений виїзд з рідного місця в іншу область або за межі України, переживання та сильні емоції – це все завдає непоправної шкоди психічному та фізичному здоров’ю дітей. З метою їх відволікання від негативних емоцій і використання арттерапії як засобу зміцнення здоров’я і душевної рівноваги, ГО «Українське товариство глухих» разом зі Спілкою нечуючих художників «Натхнення» організували онлайн-конкурс для дітей з порушеннями слуху, до організації та участі долучились також обласні організації УТОГ. Надійшло дуже багато дитячих робіт, всього 159 картини з 17 областей України (найбільше з Харківської та Полтавської областей, відповідно 28 і 23 робіт). Але на жаль, не всі дотримувались вимог Положення конкурсу, деяку частину робіт було надіслано у форматі А 4, були відсутні заявки і фотографії дитини з картиною, надсилали стиснені фото робіт тощо. Тому з урахуванням цих зауважень на конкурс допущено 105 робіт, зокрема:

  • молодша група – надійшло 48 робіт, допущено 35 робіт;
  • середня група – надійшло 66, допущено 40 робота;
  • старша група – надійшло 45, допущено 30 робота.

Відсьогодні розпочинається робота журі, а всіх охочих запрошуємо до перегляду дитячих робіт, які ми розміщуємо на сайті УТОГ, для ознайомлення з творчістю наших юних художників. З питань підтримки талановитих дітей, якщо в когось виникне таке бажання, просимо звертатися до обласних організацій УТОГ або безпосередньо до організатора конкурсу.

Запропонувати новини

Маєте новину? Розповідайте!

надіслати новину