ID УТОГ

Голові Чернівецької обласної організації Дубровіній Л.І.

Культура

Голові Чернівецької обласної організації Дубровіній Л.І.
Всім членам Чернівецької обласної організації УТОГ

Вельмишановна Людмило Іванівно!
Шановні члени Чернівецької обласної організації УТОГ!

Чернівецькій обласній організації УТОГ, яка відома далеко за межами свого Буковинського краю славною історією, видатними особистостями і вагомими здобутками, шлемо наші сердечні привітання зі славним 80-річним ювілеєм!

Імена тих, хто стояв біля джерел створення згуртованої організації глухих на Буковині й потужної виробничої бази УТОГ у Чернівцях, навіки вписані до нашої спільної багаторічної історії.

Чернівецька обласна організація УТОГ і її осередки в інших населених пунктах відомі міцною організаційною структурою і здобутками в організаційно-масовій, реабілітаційній та культурно-масовій роботі.

Всіх нас надихає натхнена творча праця неповторних талантів народного самодіяльного театру і колективу художньої самодіяльності Чернівецького будинку культури УТОГ.

Попри всі негаразди та труднощі сьогодення, впевнено вирішують непрості завдання, які стоять перед обласною організацією УТОГ, її територіальними та первинними осередками, Людмила Іванівна Дубровіна та інші працівники, продовжують успішно працювати організації та підприємства УТОГ на Буковині, радує своїми інноваційними здобутками талановита творча молодь, підтримують славні традиції ветерани.

Тож прийміть з нагоди славного 80-річного ювілею вашої організації наші сердечні побажання міцного-міцного здоров’я, нових успіхів у праці та творчості, оптимізму й наснаги, миру і злагоди у ваших родинах і колективах!

З повагою
Голова Центрального правління УТОГ
І.І. Чепчина

Запропонувати новини

Маєте новину? Розповідайте!

надіслати новину