ID УТОГ

І знову Мінськ! І знову перемога!

Культура

19.10.2019 року у м.Мінську (Білорусь) пройшов V Міжнародний КВВ (Клуб Веселих і Винахідливих) - у приміщенні Будинку культури глухих (всі Глухі дружно називають його «Дворец» (Палац) культури). Дійсно, Будинок культури дуже великий, справді палац.

Я брала невеличке інтерв’ю у членів украінськоі команди (Михайло Булатов (Львів), Юрій Шербак (Суми), Віктор Кортовський,Біла Олена (м. Харків) та Петелін Дмитро (м.Запоріжжя).

Виявилося, що :

1. Команда створилася на основі отримання кожним членом команди номінацій ще два роки тому, коли в Україні проводився Всеукраїнський фестиваль веселих та винахідливих. І пишаються цим:)

2. Наша команда була впевнена в тому, що після перемоги в минулому році у тому ж Мінську буде запрошена ще раз як переможниця минулогорічного фестивалю.

3. Членами команди була підкреслена прикрість щодо малої кількості учасників фестивалю : бо чим більше команд, тим веселіш! А було лише три команди: наша і дві команди з Білорусі:(

... Розпочався грандіозний захід. Жарти, сміх, оплески. Відчувалося по всьому, що лідирує українська команда. Багатьом із глядачів подобалися дотепні і іскрометні виступи команди з України.

І от фінал! Українська команда знову переможниця! Молодці! Українська спільнота Глухих пишається вами! Так тримати прапор УТОГ!

А вболівальники і гості нашого сайту можуть переглянути виступ Кириченко Вікторії тут і зараз! :)))

 

Запропонувати новини

Маєте новину? Розповідайте!

надіслати новину