ID УТОГ

Коментар оргкомітету щодо умов IV Всеукраїнського конкурсу пісні в жестовому виконанні

IV Всеукраїнський конкурс пісні в жестовому виконанні

26 травня 2020 року розпочато он-лайн-голосування у Конкурсі пісні в жестовому виконанні, який проводиться відповідно до умов Положення про IV Всеукраїнський конкурсу пісні в жестовому виконанні затвердженого постановою президії ЦП УТОГ від 27 лютого 2020 року №63/2020. Відповідно всі учасники, які надіслали свої відеозаписи для участі у Конкурсі погодилися з його умовами.

У зв'язку з карантином організатором конкурсу була надана можливість глядачам також побачити і оцінити всі роботи, які надійшли на конкурс, та які технічно можливо було представити для он-лайн перегляду.

Оргкомітетом було переглянуто всі, розміщені на сторінці конкурсу, роботи на їх відповідність умовам Положення. Враховуючи те, що більша частина робіт, має тривалість понад 3 хвилини, з метою надання відвідувачам сайту УТОГ та інших інформаційних ресурсів УТОГ можливості познайомитися з творчістю всіх учасників, які представили роботи на конкурс, оргкомітетом прийнято рішення про зняття обмеження в часі для відеозаписів (кліпів), які надійшли на конкурс.

Також зазначимо, що до розміщення на сайті УТОГ та участі у Конкурсі не допускалися роботи, які були раніше розміщені в Інтернет та роботи з поганою якістю відеозйомки, які мають погане відображення на широкому екрані (наприклад відзняті на телефон у вертикальному форматі).

Враховуючи значну увагу до он-лайн-голосування у Конкурсі, оргкомітет конкурсу прийняв рішення про впровадження додатково, до умов визначених Положенням про конкурс, Призу глядацьких симпатій.

Також зважаючи на численні звернення щодо надання можливості проголосувати та підтримати своїх учасників тим, хто не є членами УТОГ і не можуть проголосувати на сайті УТОГ, оргкомітетом прийнято рішення про надання такої можливості шляхом врахування при визначенні переможця "Приз глядацьких симпатій" голосування як на сайті УТОГ - для членів УТОГ, які зареєструвалися в ID, так і для інших активних учасників голосування, які можуть висловити свої вподобання через Ютуб, поставивши позитивний «лайк» під тими відеозаписами (кліпами), які Вам сподобалися.

Відповідно до умов Положення про конкурс оцінювати всі допущені до оцінювання конкурсні роботи, відповідно до визначених положенням критеріїв оцінювання конкурсу пісні в жестовому виконанні буде журі.

Звертаємо увагу на те, що голосування проводиться у період з 12:00 26 травня 2020 року до 12:00 29 травня 2020 року.

Будь ласка, переглядайте відео та отримуйте задоволення від мистецтва глухих.


Запропонувати новини

Маєте новину? Розповідайте!

надіслати новину