ID УТОГ

Міжнародна онлайн конференція в Київському фаховому коледжі прикладних наук

Культура

Київським фаховим коледжем прикладних наук разом з вітчизняними фахівцями та міжнародними партнерами проведено онлайн конференцію "Освіта та розвиток комунікативних навичок осіб з порушеннями слуху в умовах пандемії", проведення якої приурочено Міжнародному дню жестових мов та Міжнародному тижню глухих, а також 90-річчю від дня заснування Коледжу.

Від Українського товариства глухих участь в Конференції взяла голова УТОГ Ірина Чепчина, перший заступник голови УТОГ Тетяна Кривко та інші доповідачі.

Чепчина І.І. привітала учасників Конференції та висловила вдячність колективу Київського фахового коледжу прикладних наук за організацію конференції та її приурочення Міжнародному дню жестових мов та Міжнародному тижню глухих. І.І. Чепчина зазначила, що Київський фаховий коледж прикладних наук – заклад, який вже понад 60 років здійснює освітню підготовку висококласних фахівців з числа осіб з порушеннями слуху та є кузнею кадрів для УТОГ. Випускники Коледжу на сьогодні працюють у виконавчому апараті ЦП УТОГ та в організаціях і підприємствах Українського товариства глухих. Голова УТОГ підкреслила, що під керівництвом Г.В. Щуцької Коледж розширив міжнардну діяльність та зазначила, що приємно бачити старих друзів, які вже багато років є нашими партнерами, зокрема, Томаса Лідела, засновника та координатора Європейського центру жестової мови з Швеції, Вілму Елізу Фуентес та Мішель Фриз з Флориди, Джона Піроні з США, Єву Твардовську з Польщі.

Міжнародна онлайн конференція Освіта та розвиток комунікативних навичок осіб з порушеннями слуху в умовах пандемії Міжнародна онлайн конференція Освіта та розвиток комунікативних навичок осіб з порушеннями слуху в умовах пандемії Міжнародна онлайн конференція Освіта та розвиток комунікативних навичок осіб з порушеннями слуху в умовах пандемії Міжнародна онлайн конференція Освіта та розвиток комунікативних навичок осіб з порушеннями слуху в умовах пандемії Міжнародна онлайн конференція Освіта та розвиток комунікативних навичок осіб з порушеннями слуху в умовах пандемії Міжнародна онлайн конференція Освіта та розвиток комунікативних навичок осіб з порушеннями слуху в умовах пандемії Міжнародна онлайн конференція Освіта та розвиток комунікативних навичок осіб з порушеннями слуху в умовах пандемії Міжнародна онлайн конференція Освіта та розвиток комунікативних навичок осіб з порушеннями слуху в умовах пандемії

Запропонувати новини

Маєте новину? Розповідайте!

надіслати новину