ID УТОГ

Театр «Райдуга» знову на сцені з виставою «Рейс 13-13»

Культура

В умовах світової пандемії SARS COVID-19, коли від цьогорічної весни багато з нас втратили можливість мандрувати, коли ми змушені залишатися вдома аби зберегти своє здоров’я чи, навіть, життя. Коли мрії десь полетіти залишаються, для більшості з нас, нездійсненою мрією. Так хочеться якоїсь хорошої історії. Історії з пригодами, новими друзями, знайомими і незнайомими пасажирами Історії, трошки схожої на казку, але такої теплої, що мимоволі сам поринаєш у світ того, що відбувається на сцені, яка одночасно стала і чиїмось будиночком, і аеропортом і, навіть, літаком з пасажирами на борту.
Театр «Райдуга» після тривалої вимушеної перерви, завдяки підтримці Українського культурного фонду отримав можливість для відновлення свої роботи та адаптації в умовах карантину на шляху до нових форм роботи в абсолютно нових умовах, викликаних карантинними заходами в країні.
І першою, повноцінною виставою, яка була відіграна на сцені Культурного центру УТОГ стала вистава «Рейс 13-13» у дещо новому виконанні, з новими елементами та доповненнями, але з новими емоціями, за якими всі ми так скучили, та які можемо заново пережити під призмою останніх подій.
Вашій увазі пропонується перегляд вистави «Рейс 13-13» у відеозаписі з субтитрами.

Постановка та відеозапис вистави здійснено в межах реалізації інформаційно-культурного проекту «Нам підкоряється сцена!» ПОГ «Культурний центр Українського товариства глухих» за підтримки Українського культурного фонду в конкурсній програмі «Культура в часи кризи: Інституційна підтримка»
Більше на сайті: http://www.i-deaf.com.ua

Запропонувати новини

Маєте новину? Розповідайте!

надіслати новину