ID УТОГ

Оголошення про V Всеукраїнський конкурс пісні у жестовому виконанні у онлайн форматі

V Всеукраїнський конкурс пісні у жестовому виконанні

V Всеукраїнський конкурс пісні в жестовому виконанні (далі — Конкурс) організується і проводиться з метою визнання й підтримки особливої культурної та мовної самобутності глухих, вираженої у жестовій мові, створення умов для творчого розвитку осіб з порушеннями слуху, популяризації жанру виконання пісень жестовою мовою серед осіб з порушеннями слуху - членів УТОГ.

Конкурс пісні в жестовому виконанні проводиться у два етапи:
• перший етап — прийом заявок на участь у Конкурсі разом з відеозаписом (кліпом) - до 30 серпня 2021 року;
• другий (фінальний) етап — перегляд і оцінка членами Журі Конкурсу наданих відеозаписів (кліпів) у режимі відеоконференції з використанням платформи Z00М - з 15 до 23 вересня 2021 року, визначення переможців Конкурсу.

Оголошення результатів — 24 вересня 2021 року на офіційному веб-сайті Українського товариства глухих УТОГ https://utog.org/

Для участі у Конкурсі допускаються відеозаписи (кліпи) пісні у жестовому виконанні, виконавцями яких є члени УТОГ з порушеннями слуху віком від 14 років, які зареєструвались в ID УТОГ.
Учасники Конкурсу подають до обласної організації УТОГ за місцем проживання:
• заявку на участь у Конкурсі;
• якісні відеофайли, на яких відзнято виконання пісні в жестовому виконанні з фонограмою (звуковим супроводом) та субтитрами.

Запропонувати новини

Маєте новину? Розповідайте!

надіслати новину