ID УТОГ

Звернення Володимира Зеленського з перекладом жестовою мовою. 19.03.2023

Переклад жестовою мовою

Завершується ще один тиждень нашої оборони проти держави-зла. Ще один тиждень, коли щодня і щоночі російська армія обстрілювала українські міста, села, вбивала наших людей.

Кам’янське Запорізької області; Берислав Херсонської області; Марганець Дніпропетровської області; Авдіївка, Краматорськ, Костянтинівка Донецької області; Костянтинівка Сумської області… І ще десятки-десятки українських міст і сіл, які зазнали ударів російських терористів за цей тиждень – один тиждень. Мої співчуття усім, хто втратив рідних і своїх близьких…

За кожен прояв терору проти українців держава-зло відповідатиме. Цей тиждень, що минає, нарешті приніс дійсно вагомий міжнародно-правовий результат для України, для справедливості.

Момент, після якого стає безсумнівним, що завершенням цієї агресії для Росії буде повний спектр її відповідальності.

Вигнати окупанта, очистити нашу землю від усіх слідів держави-зла, покарати терористів – це наші завдання. Завдання, які ми виконаємо.

Ми, українці, – у єдності. І світ – у єдності.

Слава всім, хто зараз у бою за Україну! Хто б’ється на Донеччині, на Луганщині, хто захищає наш південь, хто тримає наш кордон. Слава всім, хто готує деокупацію наших земель!

Вічна пам’ять усім, чиє життя забрав російський терор, російські бомби, російські міни.

Слава Україні!

Запропонувати новини

Маєте новину? Розповідайте!

надіслати новину