ID УТОГ

Звернення Володимира Зеленського з перекладом жестовою мовою. 21.03.2023

Переклад жестовою мовою

Сьогодні Україна почала відзначати першу річницю перших переможних битв повномасштабної війни – боїв на півночі нашої держави, які призвели до втечі окупанта. Саме 21 березня минулого року завершилася битва за Мощун – маленьке село в Київській області, яке стало першим великим кроком нашої держави до перемоги в цій війні.

Були й інші такі кроки. Битва за Гостомель. Бої за Ірпінь. Боротьба на Чернігівщині й Сумщині. Битва за Зміїний. Жорстоке протистояння на півдні України й унікальна наша оборонна операція, яка повернула свободу Харківщині. #МістаГероїв

Ми прийдемо до такого ж результату і в інших активних діях. У героїчній битві за Донбас, у якій неминуче домінуватиме український прапор. У подальшому протистоянні на півдні, яке відновить нормальне українське життя в Приазовʼї. У поверненні нашого Криму, звідки вже почалася міграція найбільш далекоглядних щурів держави-терориста.

Слава кожному і кожній, хто зараз у бою за Україну! Слава кожному і кожній, хто бʼється за Україну під Бахмутом, під Авдіївкою, під Вугледаром і в усіх інших гарячих точках передової! Слава нашим героям!

Запропонувати новини

Маєте новину? Розповідайте!

надіслати новину